Mandy op den Kelder

 Natuurgeneeskundige Therapie.

 

Moet je weten wie je bent.

Om te worden wie je bent,

Wie is Mandy?

Mijn naam is Mandy op den Kelder.

 

Sinds mijn kinderjaren ben ik al gefascineerd door de natuur, en was ik ook altijd buiten te vinden. Vaak was ik bezig met bloemen en planten. Ik danste, kleurde en lachte veel en ben ik een vrolijk kind geweest. Ook kwam mijn creativiteit, gevoeligheid en intuïtie veel naar voren.

 

Toen ik ouder werd en na school moest begon dit allemaal te veranderen. Er werden veel dingen aangeleerd die niet bij mijn natuur paste. De logica van het leven was toen voor mij ver zoek. Dit is door blijven gaan totdat ik op een geven moment niet meer kon functioneren in de maatschappij. Ik werd chronisch ziek, het reguliere gebied probeerde allerlei labeltjes op mij te plakken en hulp te bieden. Zonder succes.

 

Eind 2010 kwam ik zelf in gesprek met een natuurgeneeskundig therapeut. Deze heeft mij op subtiele wijze laten inzien hoe mijn leven zich heeft gevormd en dat ik zelf de kracht heb om deze te veranderen. Met succes.

 

Ik begon weer in mijzelf te geloven.

 

Daarom ben ik gelijk begonnen aan de kunstacademie, en in 2012 zag ik dat er meer in het leven was dan dat ik dacht. In 2014 ben ik begonnen met opleidingen van natuurgeneeskunde. Nu zit ik in het afstudeerjaar en mag ik mijzelf  komend jaar Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut noemen.

 

 

 

 

© 2019 . Website made by Svenwerdens-art

 All Rights Reserved